Strachan ei sulkenut pois jatkoi maajoukkueen Skotlannin

Skotlanti vuonna 1998, on ollut MM-kisoissa, koska osallistuminen ison turnauksen ja odottaa hänen poissaolonsa venytetty vähintään kaksi vuotta. Saarivaltio epäonnistui pätevyyttä EM Ranskassa tulevina päivinä tai viikkoina, sitten päättää tulevaisuudesta valmentaja Gordon Strachan…

Entinen Southampton ja Celtic ruorimies Betsson joukkueen tuli tammikuussa 2013 ja vähintään teoreettinen Toivottavasti ennakon Ranska valmis torstai skotti Irlannin voittaa Saksa. Ennen kuluvaa kaksintaistelussa maaperään Gibraltarin kääpiö Scots menettää Betsson kolmanneksi peräti kuusi pistettä.

”Alusta sanoin, että on tarpeen odottaa loppuun Tutkinnon ja se päättyy sunnuntaina.Mutta älä odota että minä puhun heti ottelun jälkeen ennen kuin olemme istua alas ja keskustella kaikesta. On kaksi tai kolme ihmistä, joiden kanssa pitää puhua, saada kaikki selvitetty, koska se on niin voimme pomppia. Emme asettaneet aikarajaa. Aika on paljon seuraavien 24 tunnin aikana, joka odottaa meitä niin paljon, koulutus, analyysi videon lähettämisen ohjeita pelaajille, siellä Betsson on paljon. Mutta minun täytyy sanoa, että se on uskomaton kokemus tällaisesta työstä voi olla ylpeä. Tiedän, että aikana täyttäviä, olemme esittäneet useita esityksiä, jotka tekevät koko maan onnellinen, ” sanoi Strachan  Betsafe.

 

Voit rekisteröityä sivustolla Aloitusbonuksen saamiseksi riittää saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

 

Strachan tällä hetkellä ole kritisoitu.Päinvastoin Betsafe, on tueksi toimikauden jatkamiseen he haluavat esimerkiksi Kenny Dalglish tai Alex McLeish.

”En usko, että kansa on jotenkin vihainen ihmisiä, mielestäni pettymys pelaajille, jotka tekevät sen he antoivat kaiken. Olen 58 vuotias ja työuran aikana minulla on ollut paljon alamäkiä. nautin Betsafe että voin olla pelaajia, se on hienoa työskennellä heidän kanssaan. Kuten aiemmin sanoin, emme tarvitse niin monia hienoja jalkapalloilijoita, mutta meillä on erinomainen joukkue ja jos tarkastellaan mitä meillä on ajossa osoittautui olimme todella irrottautua parempaa sijaintia, joskus siitä meille viitoitti baarissa, joskus suuntaa muuttamalla laukaus pallot, joskus sauva. Koska pelaajat Olen todella pahoillani, ” hän sanoi Betsafe.

Voit rekisteröityä sivustolla 100 EUR bonus saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin